<

Informationsteknologi


Vi tror fortsatt på en stabil efterfrågan på konsumentprodukter. Aldrig tidigare har konsumenter haft så stor tillgång till lågprisprodukter. I Basicförvaltningen ingår de bästa bolagen inom konsumentsektorn som t.ex. Hennes & Mauritz och Colgate Palmolive.

Exempel på innehav inom informationsteknologi

 

 

Microsoft Corporation är ett multinationellt datorföretag baserat i Redmond, Washington med nästan 100 000 anställda. Företaget är i dag världens största inom programvaruutveckling. Microsoft utvecklar, tillverkar och licensierar många programprodukter för ett flertal olika datorsystem.

Företaget finns även på andra marknader med tillgångar som till exempel nyhetskanalen MSNBC, och webbportalen MSN . Andra produkter som Microsoft tillhandahåller består bland annat av hemunderhållningsprodukterna Xbox, Xbox 360, Xbox One och MSN TV.

Kursinformation


 

Google Inc är ett amerikanskt internetföretag grundat 4 september 1998 av Larry Page och Sergey Brin. Företaget är mest känt för söktjänsten med samma namn. Googles söktjänst är världens i särklass mest använda. 2006 köpte Google videosajten Youtube.

Kursinformation